Huisontruiming in Alkmaar, 020-2184165

Bedrijfsontruiming, spoedontruiming en woningontruiming in Alkmaar

Huisontruiming nodig in Alkmaar? Op ADWoningontruiming® kunt u rekenen! Wij zijn de aangewezen specialist in de gemeente Alkmaar op het gebied van woningontruimingen, bedrijfsontruimingen en spoedontruimingen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen ons inschakelen. Huizen, appartementen, kamers, kantoren en bedrijfspanden halen wij snel en efficiënt leeg. En daarbij bieden wij u ook nog eens een aantal aanvullende diensten, zoals vloerbedekking verwijdering, schoonmaakwerkzaamheden en meer. Wilt u het leeghalen van uw woning overlaten aan een expert? Maak een afspraak met ADWoningontruiming®: Uw partner voor woningontruiming in Alkmaar! Bel ons op 020-2184165 .

Discrete huisontruiming in Alkmaar

Kantoor- & woningontruiming in Alkmaar
snel & discreet

Altijd met respect voor de huisraad!

Voordelen uitbesteden huisontruiming in Alkmaar

Pas als u de woning leeg gaat halen, komt u erachter hoeveel spullen er echt in staan. Er gaat dan ook veel tijd in zitten om al deze spullen in te pakken en te verhuizen. Daarom kunt u beter kiezen voor professionele woningontruiming in Alkmaar. U krijgt dan niet met al die spullen te maken, want wij ontzorgen u volledig.

En door voor ons ontruimingsbedrijf te kiezen, draagt u ook bij aan een beter milieu. Een woningontruiming verloopt bij ons namelijk altijd op een duurzame manier. Bovendien wordt uw inboedel zoveel mogelijk hergebruikt. En de spullen die u wenst te behouden leveren wij af op het gewenste adres. Besteed uw huisontruiming in Alkmaar dus uit aan een deskundig ontruimbedrijf. Aangewezen ontruimbedrijf gemeente Alkmaar. Dus bel ons op 020-2184165 of laat een bericht achter via het contactformulier.

Aangewezen bedrijf voor woningontruiming in de gemeente Alkmaar: bel 020-2184165 

VLIEGENSVLUG
DUURZAAM
WIJ ONTZORGEN TOTAAL

uw woning of bedrijf in Alkmaar
snel opleverklaar: 020-2184165

AD Woningontruiming ontruimt ook kamers en appartementen

12 jaar ervaring in het professioneel ontruimen van huizen en bedrijven in Noord Holland Noord

Woningontruiming in Alkmaar vraagt om een professionele aanpak. Het kost veel tijd en moeite met het gebruik van professionele materialen en expertise op het gebied van woningontruiming. Huisontruiming houdt meer in dan wat u in gedachten heeft. Denk bijvoorbeeld aan recycling van meubilair, tapijtverwijdering, afvalverwijdering en bezem schoon opleveren van huizen, kamers, gebouwen en kantoren. Bij ADWoningontruiming hoeft u nergens meer aan te denken.

HUIS ONTRUIMEN

BEDRIJFS ONTRUIMING

SPOEDONTRUIMING NA OVERLIJDEN

Huis leeghalen na een overlijden in Alkmaar

Is uw dierbare overleden? En vindt u het emotioneel te zwaar om de woning van uw dierbare leeg te moeten halen? Dat begrijpen wij helemaal, en daarom staan wij voor u klaar. We snappen dat u het moeilijk vindt om de spullen van uw overleden dierbare te moeten verhuizen. Daarom helpen wij u hier graag bij. U heeft immers andere dingen aan uw hoofd. Terwijl u zich richt op het verwerken van uw verlies, ontruimen wij de woning. Dit doen wij uiteraard volgens uw wensen. Op deze manier laten we de huisontruiming in Alkmaar zo geruisloos mogelijk verlopen. Moet de woning met spoed worden leeggehaald? Dan kunt u rekenen op onze spoedontruiming in Alkmaar. Bel ons op 020-2184165, vrijblijvende offerte.

Ontruimingsservice voor bedrijven

Wij worden ook regelmatig voor een bedrijfsontruiming in Alkmaar ingezet. Met onze expertise en middelen kunnen we namelijk zowel woningen als bedrijfspanden in een zeer korte periode leegruimen. Bezit u een kantoorpand in Alkmaar dat ontruimd of verhuisd moet worden? En wilt u deze bedrijfsontruiming liever uitbesteden aan een deskundig ontruimingsbedrijf? Bel ons op 020-2184165 

Verhuur- cq. verkoop klaar opleveren van een woning, appartement kantoor etc

Wij regelen het voor U: we kunnen zowel uw inboedel opkopen als een woningontruiming verzorgen. Wel zo makkelijk, zo hoeft u zelf niet de restboedel op te ruimen. Bijvoorbeeld in het geval van overlijden kan het zijn dat een woning verhuur- of verkoop klaar moet worden opgeleverd. In dat geval kunnen wij u een prijs verstrekken voor de waardevolle spullen én de woning weer naar uw wensen opleveren.
En een woning of kantoor wordt dusdanig opgeleverd dat de volgende huurder er met plezier intrekt.
Bel ons op 020-2184165 

Dit zijn de ontruim experts in Alkmaar

DEZE MENSEN WERKEN ALTIJD MET RESPECT VOOR UW EIGENDOMMEN.

ad molema woningontruiming amsterdam
Ad Molema

Ontruimer


Debora
Debora

Ontruimster

David Simonsz
David Simonsz

Ontruimer

Ze waren snel en efficiënt in het leeghalen van de bovenwoning in Rotterdam van mijn zieke moeder en zorgden ervoor dat alles netjes en schoon werd achtergelaten. Het bedrijf zorgde voor een zorgvuldige en respectvolle afhandeling van de situatie.. Ook het vervoeren van de te behouden spullen ging vlot en volgens afspraak.

Petra L., ‘R’dam Overschie

Petra review woningontruiming in Amsterdam

Had dit bedrijf ingeschakeld als gevolg van een faillissement. David was zeer vriendelijk en behulpzaam, en ze werkten goed samen met mij om ervoor te zorgen dat alles vlot verliep. Ze hielpen me ook bij het sorteren van de spullen die ik wilde houden en zorgden ervoor dat de rest werd afgevoerd op een milieuvriendelijke manier.

Lillian M., Buitenveldert

lillian review woningontruiming Amsterdam

Het team van Ad en zijn jongens was vriendelijk en professioneel en namen de tijd om ervoor te zorgen dat alles naar wens was. Het was een emotionele tijd voor mij, omdat het huisje van mijn overleden grootmoeder in Landsmeer moest worden ontruimd, en ik toen niet in staat was om dat zelf te regelen. De prijs vond ik echt heel schappelijk.

Chris, A’dam Zuid Oost

Chris1

Daarom kiest u voor ADWoningontruiming:

Naast het feit dat wij het huis, woning, appartement, studio, kantoor (of kamer!) netjes opleveren, zetten wij graag een aantal punten op een rij waarom huisontruiming handig is om uit te besteden.


Is vaak een zeer emotionele periode , zeker bij een overlijden of een opname
Voorkomt strubbelingen in de familie (“wie heeft tijd” etc)
Uitbesteden van huisontruiming voorkomt onenigheid
 Zeer snelle, discrete, afhandeling van een huisontruiming in Noord Holland & Zuid Holland
 Milieuvriendelijke afvalverwerking
Wat u wenst te behouden wordt afgeleverd op een adres naar keuze
 Hergebruik van meubilair
 Donatie van meubels en spullen aan goede doelen
 Afvalkosten beperken wij zo veel mogelijk
U WORDT TOTAAL ONTZORGD IN DEZE MOEILIJKE FASE
 

Meer info over de kosten van ontruimen van een huis of kantoor in Alkmaar? BEL 020-2184165

wij helpen u in de gemeente Alkmaar , dus ook in de Rijp, Driehuizen , Graft, Grootschermer, Koedijk, Oterleek, Ouddorp, Schermerhorn, Stompetoren, Zuidschermer.

kantoor locatie
1046 CA Amsterdam

Ma – Vrij: 08 – 17
Za. : 09 – 16  

web form

bel voor meer info
020-2184165

Meer dienstverleners in Alkmaar:


Ongediertebestrijding in Alkmaar
een betrokken advocaat in Alkmaar
een betaalbare uitvaart in Alkmaar